Twitter


Twitter - laatste updates


Facebook - laatste updates


Instagram - laatste updates

Nieuwsarchief

10-02-2021 09:38

IJsbaan de Tippe


 

 

De ijsbaan blijft vanmiddag en vanavond gesloten. In verband met het zonnige weer en overdag de temperatuur maar net onder het vriespunt, dooit het ijs erg snel en kan er 's middags en 's avonds helaas niet geschaatst worden.

 

Voor morgenochtend 11-02 kan er weer gereserveerd worden (8:30 - 10:00 en 10:00 - 11:30). Voor morgen is ook weer de verwachting dat er alleen 's ochtends geschaatst kan worden. We houden jullie op de hoogte!

 

Link naar online reserveren (alleen voor leden):

https://www.supersaas.nl/schedule/IJsvereniging_Staphorst/Schaatsen

 

Let op: alleen leden kunnen een tijdsblok reserveren. Ben je nog geen lid en wil je dat wel worden? Dan eerst het online aanmeldingsformulier invullen via deze link: https://forms.gle/b1avcpAvS5tfZEx19. De bevestigingsmail hiervan is het bewijs van lidmaatschap. Daarna kan je een tijdsblok reserveren via de supersaas link.

 

Uiteraard gelden de landelijke maatregelen ook op en rond de ijsbaan. Houd rekening met elkaar en houd 1,5 meter afstand, dus GEEN groepsvorming op het ijs. Bij gezondheidsklachten die passen bij corona, blijf thuis!

De volgende regels gelden op de ijsbaan:

                • Volwassenen (vanaf 18 jaar) mogen in groepjes van maximaal 2 personen schaatsen.

                • Er is een aparte ingang en uitgang, dit wordt duidelijk aangegeven.

                • Publiek is NIET toegestaan. Ouders die met hun kinderen meekomen moeten ook voor henzelf online reserveren. Als ouders zelf niet gaan schaatsen, dienen zij na het helpen van hun kinderen het terrein weer te verlaten.

                • U wordt verzocht ten allen tijde de aanwijzingen van de aanwezige vrijwilligers op te volgen.